Lef Open Senior Plus Eendagstoernooi

Algemeen

ELST - Donderdag 8 juni start het Lef Open Senior Plus Eendagstoernooi 2017, bij Tennisvereniging ETV De Helster in Elst. "Met een bezetting van 14 banen was ons 5e Open Eendagstoernooi opnieuw zeer geslaagd te noemen en behoren we met dit aantal deelnemers tot de top in Nederland voor wat betreft de eendagstoernooien."

"Daarom organiseren we dit toernooi voor senioren 50+ voor de zesde keer. U kunt nu inschrijven via toernooi.nl. De inschrijving sluit op 28 mei. Als organisatoren doen we ons best om alle inschrijvers in te plannen, maar vol is vol. U dient zelf voor een partner te zorgen. Let er op dat ook de partner tijdig inschrijft want bij over inschrijving is de laatste inschrijfdatum bepalend."

Alle deelnemers ontvangen nog een email met hun aanvangstijd. De eerste groep start om 09:30 uur. Aanvangstijd 8 juni om 09.30 uur. Sluiting rond 16.00 uur. Het toernooi heeft een recreatief karakter waarbij gezelligheid centraal staat. DSS is niet van toepassing. Het toernooi is goedgekeurd door de KNLTB en staat open voor 50+ aangeslotenen bij de KNLTB met speelsterkte 6, 7, 8 of 9. Opgave met vaste partner voor een van de onderdelen HD, DD of GD.

Uitgelicht

Digitale krant