Afbeelding

Sterk ZVO in vierde regio C-competitie

Algemeen

OVERBETUWE - Achttien wedstrijdzwemmers van de Zwemvereniging Overbetuwe (ZVO) hebben zich sterk gepresenteerd tijdens de vierde wedstrijd in de Regio C-competitie. Zij verbeterden twintig persoonlijke records en werden tienmaal eerste.

Sam Pollmann verbeterde op drie afstanden (50m rugslag, 50m en 100m schoolslag) zijn persoonlijke records. Op de 50m rugslag werd hij eerste. Anouk van Beugen verbeterde zich op de 50m vrije slag en 100m schoolslag en werd op deze afstanden eveneens eerste. Ook Iris de Meij zwom op twee afstanden (100m rugslag en 200m vrije slag) sneller dan voorheen. Mats van der Rijst zwom op de 50m rugslag en 100m wisselslag naar nieuwe persoonlijke beste tijden.

Sanne Teunissen en Victor Willemse verbeterden zich op de 50m vrije slag. Victor werd op deze afstand en de 100m schoolslag eerste. Amber van Beugen, Isabelle van Rooijen en Gyan Spaan legden de 50m rugslag sneller dan voorheen af. Daarnaast eindigde Amber eerste op deze afstand en bij haar debuut op de 100m wisselslag. Op de 50m schoolslag verbeterde Juliƫt Matser haar beste tijd. Sven Beemer, Sanne Huibers en Luc McCarthy stelden hun persoonlijk record op de 100m vrije slag scherper. Sanne Huibers werd tevens eerste op deze afstand. Benjamin McCarthy verbeterde zijn persoonlijk record op de 200m vrije slag. Sem Teunissen werd eerste op de 50m rugslag en 50m schoolslag. Kim van Veenendaal deed ook mee op deze twee afstanden.

Mees Huibers, Odo McCarthy en Gyan Spaan kwamen voor het eerst uit op de 100m wisselslag. Isabelle van Rooijen debuteerde op de 100m vlinderslag.

Uitgelicht

Digitale krant