Afbeelding

Koningsdag Zetten-Hemmen

Algemeen

ZETTEN - Oranjevereniging Zetten-Hemmen pakt weer flink uit! Het is bijna zover: het voorjaar lacht ons tegemoet en daarmee wordt de aftrap gegeven voor een nieuw programma van de Oranjevereniging Zetten-Hemmen.

Zoals ieder jaar zet het bestuur, louter bestaand uit vrijwilligers, die de vereniging levend houden zich in voor dit aloude dorpsfeest. We zijn er dan ook trots op, dat we weer een leuk programma in petto hebben voor de bewoners van Zetten en Hemmen. Wat kunt u verwachten?

Aubade en vlag hijsen

27 april: om 9.00 uur is er de traditionele Aubade met vlag hijsen op het Julianaplein in Zetten, met om 10.00 uur het hijsen van onze Nationale driekleur in Hemmen.

Kinderspelen

Vanaf 10.15 uur starten de kinderspelen op het terrein van voetbalvereniging Excelsior Zetten.

Om 15.30 uur is er weer de gezellige Oranjemarkt op het Julianaplein. Informatie omtrent het huren van een kraam, kunt u navragen via 0610888566

Vanaf 18.00 tot 21.30 uur is er een spetterend optreden van Yesz! Yesz! is een allround band met een breed repertoire, variërend van achtergrondmuziek, tot stevige dans en rockmuziek.

Om 19.00 uur is er een leuke puzzelwandeltocht door Hemmen. Startpunt is de Oude School in Hemmen. U kunt volop genieten van de schoonheid van Hemmen en omgeving.

Uitgelicht

Digitale krant