Tafeltenniscompetitie HTTC

Algemeen

HETEREN - Het eerste team speelde tegen Atak een spannende wedstrijd en scoorde vier punten. Lennard Springvloet- Dubbeld won keurig tweemaal en Marco Knaap kon eenmaal juichen. Verder wonnen ze het dubbelspel.

Het tweede team behaalde tegen Rhenus een 6-4 zege. Rudy Gerritsen wist fraai driemaal te scoren, zelfs tegen een speler die tot dan toe alle wedstrijden gewonnen had. Jaap van der Garde was ook in goede vorm en won tweemaal en samen waren ze ook te sterk in het dubbelspel. Het derde team speelde gelijk tegen Sethone. Bert Liethof en Hans Wassink wonnen ieder tweemaal en waren samen ook trefzeker in het dubbelspel. Team vier verloor met 6-4 van MOVC. Frank Balzer was met drie zeges in topvorm. Samen met Anette Frederiks werd ook het dubbelspel gewonnen.

Het jeugdteam verdedigde tegen NN Nijmegen met succes de koppositie. De tegenstander was sterker dan verwacht en er moest geknokt worden voor de punten. Op het eind kon HTTC met een 7-3 overwinning dik tevreden zijn. Yoeri Liethof won fraai driemaal, Bart Barends scoorde keurig tweemaal en Dani Vos won eenmaal. Het dubbelspel werd na een spannende pot gewonnen door Bart en Yoeri.

Voor info over tafeltennissen in Heteren en omgeving: www.httc71.nl

Uitgelicht

Digitale krant