Afbeelding

Christelijk Betuws Jongerenkoor krijgt nieuwe naam

Algemeen

KESTEREN - Het Christelijk Betuws Jongerenkoor onder leiding van Wim de Graaf gaat vanaf 11 april verder onder een nieuwe naam: Christelijk Jong Gemengd Koor 'Hadarah'.

Met de naamsverandering verandert ook de leeftijdsgrens voor de leden naar 15 tot 45 jaar. Hadarah heeft de betekenis: 'Glorie aan God'. Het koor wil deze boodschap uitdragen en met hun stem zingen tot eer en glorie van Zijn naam! In het jaar 2000 werd het Christelijk Betuws Jongerenkoor opgericht door een aantal mensen uit Kesteren. Inmiddels heeft het koor ook veel leden van buiten de Betuwe waardoor het koor niet meer 'Betuwe-gerelateerd' is.

Het koor geeft jaarlijks twee zelf georganiseerde concerten en werkt daarnaast kosteloos mee aan concerten op uitnodiging voor goede doelen. De muziek die ingestudeerd wordt bestaat uit hoofdzakelijk Nederlandstalige muziek, psalmen, geestelijke en vaderlandse liederen, afgewisseld met koormuziek in een andere taal. Er wordt twee-wekelijks gerepeteerd in kerkelijk centrum De Voorhof, Nedereindsestraat 30C in Kesteren. Nieuwe leden zijn welkom! De eerstvolgende repetitieavond is op 18 april. Meer info staat op www.hadarah.nl of bel ervoor 06 29010279 (Wouter Heenck, voorzitter).

Uitgelicht

Digitale krant