Afbeelding

Ups en downs bij turnsters ILO

Algemeen

LIENDEN - Afgelopen zaterdag was het weer de beurt aan de turnsters van de verplichte oefenstof om hun tweede voorwedstrijd te turnen. Ditmaal vond de wedstrijd plaats in Ochten.

In wedstrijd 1 mochten de pupillen 1 D2 turnen. Marin Roelofsen, Jenna de Groot, Rosanna van Elst en Anna van Verseveld laten alledrie hun goede en iets minder goede momenten zien. Marin behaalde vooral op brug een erg mooie score en Rosanna liet een mooie sprong zien. Jenna en Anna waren beiden helaas wat vergeten op vloer. De vier turnsters behaalde respectievelijk de 8e, 16e 18e en 29e plaats in een zeer groot deelnemersveld.

In wedstrijd 2 turnden de pupillen 2 D2. Waar Maan de vorige wedstrijd foutloos turnde, had ze nu een aantal kleine foutjes. Toch behaalde ze met een hele hoge sprong score de elfde plaats. Bij Mirte ging de brug uitstekend en behaalde daarop ook een hoge score. Daarentegen moest ze wel een val op balk incasseren, ze eindigde op de achttiende plaats. Janne had helaas haar dag niet; met twee vallen en een element vergeten bij haar vloeroefening houd dit wedstrijd seizoen voor haar op.

Uitgelicht

Digitale krant