Afbeelding

Open Podium Elst

Algemeen

ELST - Vrijdagavond 31 maart is het dan weer zover. In het kleine zaaltje van Ristorante L'Italiano aan de Smidsstraat 1 in Elst, zullen diverse artiesten een optreden verzorgen vanaf 21.00 uur tijdens het Open Podium. Onder meer zal de Bass and Treble Band een optreden verzorgen.


Ruim tien jaar geleden zijn Harold Hut (drums) en Gerrit Hut (bass) de Bass and Treble band begonnen. Gerrit heeft ruime ervaring als gitarist/zanger bij 'Neighbours' uit Ede, maar voor Harold is het een autodidactische start als drummer. Aangevuld met een gitarist en later een toetsenist was deze rock and Roll band al gauw de huisband van café Rooks in Winterswijk. Afgelopen herfst zijn de gitarist en toetsenist hun eigen muzikale weg gegaan.

Gerrit vond via muzikantenbank de nieuwe leadgitarist Jan Kalis. Die ook weer op zoek was naar een nieuw project. Jan is een arrangeur en is idolaat van Mark Knopfler / fingerpicking style, wat ook heel herkenbaar is in zijn gitaarspel en in het repertoire van de band. "En konden we een doorstart maken!"

Personen of groepen die zich ook willen opgeven, kunnen dit nog doen bij Tonny Dulos, telefoon 06 53868766 of tonny@muziekinelst.nl. Uiteraard zijn ook toehoorders op deze avond welkom. Gastheer Noor en zijn medewerkers zorgen als vanouds voor een hapje en een drankje.

Uitgelicht

Digitale krant