Afbeelding

Vloedschuur Heteren weer Koopjesschuur

Algemeen

HETEREN - Het is weer zover: na de grote successen van de afgelopen jaren staan op zaterdag 25 maart de deuren van de Vloedschuur tussen 12.00 en 14.30 uur wagenwijd open voor de voorjaarskledingmarkt.

"U kunt er mooie tweedehands dames- en herenkleding, schoenen, en accessoires zoals sieraden, riemen, stropdassen en sjaaltjes kopen. Het merendeel van de kleding kost slechts 2.50 euro per stuk, dus voor een prik kunt u uw garderobe vernieuwen of aanvullen! En ook dit keer zijn hulp en adviezen bij de prijs inbegrepen. Er zijn een aantal kleedruimtes zodat u de uitgezochte kleding kunt passen. Tijdens het winkelen en passen kunt u even bijkomen in onze gezellige koffiehoek waar ook de nodige lectuur voor wachtenden is te vinden."

Voor deze markt kan de organisatie nog kleding, schoenen en accessoires gebruiken. "U kunt uw overbodig geworden, maar nog draagbare en schone kleding en accessoires op donderdag 23 maart tussen 18.30 en 21.00 uur inleveren. Op vrijdag 24 maart kan dat gebeuren tussen 15.00 en 17.00 uur en tussen 18.30 en 21.00 uur. Vrijwilligers staan klaar om de gebrachte spullen uit te hangen zodat er weer een overzichtelijke en gezellige koopjesschuur ontstaat. Iedereen is welkom! De overgebleven kleding wordt opgehaald om naar Polen of Haïti te worden vervoerd. Uw inbreng komt goed terecht." Het adres: De Vloedschuur, Kerklaan 4a in Heteren.

Uitgelicht

Digitale krant