Seniorenteams van Elistha Elst plaatsen zich voor het Nederlands Kampioenschap

Algemeen

ELST - Zaterdag 14 november vond in Rotterdam de plaatsingswedstrijd voor het NK plaats. Elistha deed mee met twee senioren teams (een A en een B team).

Het senioren B-team sprong op alle onderdelen erg netjes en wisten mooie scores op de drie onderdelen neer te zetten. Op trampoline tafel behaalde ze een score van 14.90 en op het onderdeel trampoline pegasus 19.90 punten. Op beide onderdelen waren deze scores goed voor de vierde plaats. Op het onderdeel plank pegasus wisten de meiden de hoogste score van 20.95 punten neer te zetten en behaalde hiermee dus de eerste plaats. De meiden zijn op alle drie de onderdelen geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap in december. (Het team bestond uit Danee, Isa, Lieke, Amber, Aletta, Nienke en Liza).

Het senioren A-team sprong op alle onderdelen moeilijke sprongen en lieten aan de jury zien waarvoor ze getraind hadden. Op het onderdeel trampolinetafel behaalden de meiden 19.15 punten en op het onderdeel trampoline pegasus 21.55 punten. Op beide onderdelen waren deze punten voor de derde plaats. Op het onderdeel trampolinemat hadden de meiden in de laatste baan een aantal vallen waardoor ze de vijfde plaats hebben behaald met alsnog 17.10 punten. Bij het onderdeel plank pegasus behaalden de meiden de tweede plaats met 20.85 punten. De meiden zijn op de onderdelen trampolinetafel, trampolinepegasus en plankpegasus geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap in december. (Het team bestond uit Stefanie, Alysha, Samantha, Iris, Nina, Rosan en Malou).

Uitgelicht

Digitale krant