Vrijwilligers gezocht voor website onderhoud

Algemeen

NEDER-BETUWE - Het bestuur van Stichting WelzijnsActiviteiten Neder-Betuwe zoekt voor het opnieuw inrichten en bijhouden van haar website nieuwe enthousiaste webteamvrijwilligers.

Stichting Welzijns Activiteiten is een non-profiit vrijwilligersorganisatie, die er is voor alle inwoners in de gemeente Neder-Betuwe. SWAN wil bijdragen aan het welzijn van de inwoners in de kernen en tracht dit te bereiken door het aanbieden van een keur van activiteiten en diensten.

"Wij streven naar een web-team wat bestaat uit tenminste twee vrijwilligers, waarvan er een kan functioneren op het niveau als webmaster en de andere kunnen functioneren als redacteur."

De webmaster beheert (installeren en updaten) van ons systeem (nu Joomla), de redacteuren schrijven de webteksten en nieuws, het actueel houden van de activiteitenagenda en in de toekomst integratie met sociale media. Het meeste werk kan op afstand gebeuren en kunt u thuis doen, waardoor u zelf u tijd kan indelen. Het web-team werkt in opdracht van het bestuur van de SWAN. Voor alle vrijwilligers organiseert de SWAN één keer per jaar een activiteit en een kerstattentie.

"U kunt reageren als u de Nederlandse taal goed beheerst, eventueel een journalistieke achtergrond heeft en enthousiast bent om de SWAN goed op de kaart te zetten in de Neder-Betuwe als betrokken vrijwilliger. De teksten die u schrijft moeten voor de bezoekers van de website aantrekkelijk zijn om te lezen en te begrijpen, daarnaast is het fijn als u goed kunt samenwerken.

Heeft u interesse in deze vrijwillige functie dan kunt u reageren naar info@swsnebe.nl of telefonisch contact opnemen met onze voorzitter T. Berends, 0488 412016."

Uitgelicht

Digitale krant