Mediteren en mindfulness in Kesteren

Algemeen

KESTEREN - De Kruisvereniging Kesteren organiseert maandelijks een woensdagavond Meditatie & Mindfulness. Deze avonden hebben tot doel te ontspannen en bij jezelf stil te staan en worden gegeven door Erica van Riet. Het leven is hectisch genoeg en een moment van bezinning en rust is dan welkom.

De avonden starten met een korte inleiding op het programma van de avond. Door vervolgens actieve oefeningen te doen, komt er ontspanning in het lichaam en ontstaat er ruimte voor rust. We zullen die rust benutten om in stilte te zitten en een mindfulness meditatie te doen. De avonden worden afgerond met het delen van ervaringen.

De avonden worden gehouden in het gebouw van de Kruisvereniging, Torenstraat 3 te Kesteren van 19.15 – 20.30 uur. Je kunt je opgeven voor een reeks van 4 avonden. De totale kosten bedragen 20 euro voor leden en 22 euro voor niet leden van de Kruisvereniging. De groepsgrootte is maximaal 12 personen.

De meditatieavonden zijn op woensdag 2 en 30 september, 4 november en 2 december 2015.

Erica van Riet is werkzaam in Pioenier Praktijk voor bewustwording en groei in Kesteren.

Opgave en inlichtingen bij:

Kruisvereniging Kesteren: Lenie van den Berg telefoon 0488 482284 of email: lbvandenberg@yahoo.com of Erica van Riet telefoon 0623224525

Uitgelicht

Digitale krant