Afbeelding

Digitale fotowedstrijd Landerij De Park

Algemeen

BETUWE - In de aanloop naar de officiële opening eind september, organiseert Landerij De Park een fotowedstrijd met het thema 'De meest verrassende middag in het groen'. De wedstrijd staat open voor jong en oud, professioneel en amateur.

Landerij De Park wil met het thema 'De meest verrassende middag in het groen' mensen prikkelen op zoek te gaan naar verrassende beelden in Park Lingezegen. Mensen, dieren, gebouwen, kunst, het mag allemaal in beeld komen, als de foto maar verrast. Een vakjury selecteert uit de ingezonden foto's tien genomineerden en kiest daaruit een winnaar. De genomineerde foto's worden vanaf medio september in De Landerij geëxposeerd. Tot en met vrijdag 25 september 17.00 uur kan het publiek daar een stem uitbrengen.

Op zondag 30 augustus is er voor kinderen van acht tot vijftien jaar een foto-excursie onder leiding van Marco Overdiep. Tijdens de excursie leert Marco de kinderen beter kijken. Elke deelnemer aan de excursie mag één foto insturen. Ook uit deze inzendingen kiest de vak- en publieksjury een winnaar.

De winnaars worden vrijdagavond 25 september bekend gemaakt tijdens het Groen Café bij Landerij De Park. De prijs is een ingelijste vergroting (40x60) van hun foto.

Foto's inzenden kan tot en met 9 september,18 uur. Informatie over de technische eisen, de kinderexcursie en algemene voorwaarden vind je op www.landerijdepark.nl.

Uitgelicht

Digitale krant