Afbeelding

Vlag gehesen ter ere van hoogste punt Ingeborg

Algemeen

INGEN - De bouw van project Ingeborg in Ingen verloopt zeer voorspoedig en afgelopen week vierden projectontwikkelaar Atriment en Bouwbedrijf van der Helden samen met de toekomstige bewoners dat het hoogste punt is bereikt.

Paul van Bergen van Atriment heette alle belangstellenden welkom en vertelde onder andere over de aanpassingen die in de omgeving van Het Woud doorgevoerd zullen worden. Arwin van de Berg, projectleider van bouwbedrijf Van der Helden gaf een update van de bouw. “De prefabdaken zijn net aangebracht. De bouw gaat voortvarend en voor de bouwvak willen we niet alleen de pannen gedekt hebben maar ook het gevelmetselwerk gereed hebben. De veertien nieuwbouwwoningen worden nog voor het einde van het jaar opgeleverd.”

Tijdens de feestelijke bijeenkomst hees wethouder De Ronde de vlag om te vieren dat het hoogste punt is bereikt. Dat deed hij samen met Jessy Baauw, leerling van groep drie van basisschool De Regenboog uit Ingen. De kinderen van groep een tot en met vier hadden hard gewerkt aan mooie kleur-bouwplaten. De jury was zeer onder de indruk van alle bouwwerken. Het was duidelijk te zien dat de kinderen ongelooflijk hard hun best hebben gedaan. Wethouder De Ronde: “Het ontwerp van Jessy is gekozen, omdat het met zeer veel aandacht voor detail is gemaakt. Een zeer kleurrijk ontwerp en vakkundig in elkaar gezet. Daarbij waren ook zelfgemaakte dakkapellen aangebracht. Het jury-rapport geeft aan dat hij zo aan de slag kan bij een architectenbureau.”

Voor de bewoners was er daarna gelegenheid om de woningen te bekijken. Gezien alle woningen verkocht zijn, was er aan belangstelling geen gebrek.

Uitgelicht

Digitale krant