Afbeelding

Feest in Zetten op de Lammerts van Buerenschool

Algemeen

ZETTEN - Er is de afgelopen maanden keihard gewerkt op het schoolplein van de Lammerts van Buerenschool in Zetten! Om te beginnen is het hekwerk vernieuwd en daarna is de hele indeling van het plein op de schop gegaan.

Er zijn prachtige, uitdagende speeltoestellen geplaatst en er komt zelfs een echt verkeersplein voor kleuterfietsjes en skelters! Er wordt naar hartenlust gevoetbald, gespeeld en in de lunchpauze in de lentezon zelfs gepicknickt!

Afgelopen maandag werd het schoolplein officieel in gebruik genomen. Directeur Jos Schoenmakers hield een mooie toespraak en Ties, een kleuter uit groep twee, knipte een lint door.

Dit prachtige plein werd ontworpen door Frank Ruinard, hij werd dan ook in het zonnetje gezet! Hij kreeg een heerlijke taart die hij mocht delen met zijn collega's van Ruinard Hoveniers en een mooie fotocollage van het werk op het schoolplein.

In de afgelopen jaren is hard gespaard om het schoolplein te vernieuwen! Een actie van de ouderraad, een mooi bedrag van het bestuur, een sponsorloop van de leerlingen en een bedrag van NL-doet, dit alles samen zorgde ervoor dat de prachtige plannen werkelijkheid konden worden! Ook Ruinard Hoveniers heeft naast het leveren van een geweldig resultaat zijn financiƫle steentje ruimschoots bijgedragen!

Dat het plein een groot succes is, bewijzen de vrolijke gezichten en stemmen! Zeker voor kinderen is bewegen belangrijk! Gelukkig biedt het ruime, afwisselende plein daarvoor alle kansen!

Uitgelicht

Digitale krant