Klus- en vervoersdienst

Algemeen

OOSTERHOUT - Het Kernpunt Oosterhout start in samenwerking het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp/ Steunpunt mantelzorg met het opzetten van klus- en vervoersdienst.

De Klussen- en vervoersdienst richt zich op de ondersteuning van ouderen, chronisch zieken en gehandicapten. "Wanneer u niet in staat bent bepaalde werkzaamheden zelf te verrichten en u heeft ook niemand in uw omgeving die dit kan doen, kunt u van deze dienst gebruik maken."

Het gaat om hulp bij kleine huishoudelijke karweitjes in huis, boodschappen doen, vervoer naar het ziekenhuis, huisarts of naar familie, enzovoort. Ook kan het gaan om klein onderhoudswerk zoals kleine reparaties, klein onderhoud in de tuin, instellen apparatuur, et cetera.

De kosten van deze diensten bedragen vijf euro per klus en de klussen mogen niet langer duren dan maximaal anderhalf uur. Eventueel benodigde materialen worden in rekening gebracht, evenals een kilometervergoeding voor vervoer.

Voor vragen en informatie kan men contact opnemen met Het Meldpunt Steunpunt Mantelzorg Overbetuwe dagelijks tussen 09.00 tot 11.00 uur te bereiken: 0481 350050 of met Stijn Peters emailadres: oosterhout@kerngezond-overbetuwe.nl.

Uitgelicht

Digitale krant