Afbeelding

Zinderend beslist.nl jeugdzaalvoetbaltoernooi Gelderse jeugd verdeelt prijzen tijdens finaledag

Algemeen

HETEREN - Op zaterdag 20 december trapten dertig Gelderse jeugdteams af voor het beslist.nl zaalvoetbaltoernooi, georganiseerd door sportvereniging SDOO Heteren. Afgelopen zaterdag werden de prijzen verdeeld. De finaledag van de zestiende editie van het toernooi verliep zeer succesvol.

Bijna 350 F- en E-pupillen van zes Gelderse clubs streden gedurende zes wedstrijddagen om de felbegeerde titel van het beslist.nl jeugdzaalvoetbaltoernooi 2015. In totaal dertig jeugdteams van sv SDOO Heteren, RKSV Driel, voetbalvereniging Valburg, sportvereniging Excelsior Zetten, SVHA Herveld en Arnhemsche Boys waren ingedeeld in vijf poules.

Tijdens de finaledag op zaterdag 17 januari was de spanning voelbaar in sportzaal Het Binnenveld in Heteren. De jonge voetballers gooiden al hun passie in de strijd, aangemoedigd door ouders, familie en vrienden. Aan het eind van de dag werden Excelsior F3, SDOO F2, Driel F1, SDOO E3 en SDOO E1 tot poulewinnaar bekroond. De winnaars ontvingen een beker en kampioensshirt. Alle deelnemers kregen een medaille.

Uitgelicht

Digitale krant