Afbeelding

Businessclub SV Driel ontdekt Sevilla

Algemeen

DRIEL - Tweejaarlijks willen de leden van businessclub SV Driel een mooie stad in Europa bezoeken. Na Barcelona, Madrid, Lissabon en Valencia werd onlangs Sevilla aangedaan, het reisgezelschap van dertig personen vertoefde er vier dagen. De mooie Zuid-Spaanse stad kent vele bezienswaardigheden die door de leden van Businessclub SV Driel werden bezocht, daarnaast was er nog voldoende tijd voor een eigen invulling.

Businessclub SV Driel is in 1995 opgericht op initiatief van voetbalvereniging RKSV Driel en enkele lokale en regionale ondernemers. Zo'n 45 bedrijven uit Driel en de wijde regio zijn lid van Businessclub SV Driel dat wordt geleid door een zelfstandig bestuur. De club met regionale zakenmensen kent een tweeledig doel. Enerzijds is er de structurele ondersteuning van RKSV Driel om verdere groei van deze dorpsclub te realiseren, de middelen dienen het algemene doel van de vereniging zoals verbetering van haar accommodatie. Hierdoor is RKSV Driel erin geslaagd om in de loop der jaren de uitstraling verder te verbeteren. Voordeel hiervan is, dat Businessclub SV Driel op deze positieve ontwikkeling kan meeliften. Het andere beoogde doel was om een platform te creƫren waar de zakenmensen op een informele manier met elkaar contact onderhouden om zo hun zakelijke activiteiten te kunnen uitbereiden. Deze formule is succesvol gebleken, er is sprake van een win-win situatie voor beide verenigingen.

Meer informatie over businessclub SV Driel is te verkrijgen bij voorzitter Evert van de Spreng, hij is telefonisch bereikbaar op 026 4722255.

Uitgelicht

Digitale krant