Afbeelding

John Derksen clubkampioen bij Etac'80

Algemeen

ELST - Eindelijk was het dan zover, op maandag 13 oktober werden de clubkampioenschappen van Etac'80 gespeeld. Er was lang naar uitgekeken, en er waren al veel bespiegelingen over gehouden. Eens kijken hoe het uit zou pakken. Na de poule fase bleven er vier mensen over voor de kruisfinales. Gerrit Gielink speelde tegen Bert Kempers en John Derksen nam het op tegen John Jenniskens.

Gerrit speelde een spannende wedstrijd tegen Bert en won knap in vier games. JohnJ kon het niet bolwerken tegen de goed en alert spelende JohnD, en werd in drie games verslagen.

Daarna werd eerst om de derde en vierde plaats gespeeld. Bert speelde goed, nam zelfs vaak het initiatief tot de aanval en bood JohnJ zodoende geen kans. Bert werd in drie games derde.

De finale tussen Gerrit en JohnD was spannend. Gerrit wist de aanvalsballen van John knap te verdedigen, en zo waren er mooie rally's. John wist de eerste twee games net te winnen, maar de 3e was ruim voor Gerrit. In de vierde games herpakte John zich weer en won deze overtuigend. Met deze zege was hij de clubkampioen voor 2014!

'Na de wedstrijden hebben we afscheid genomen van Bert, en nog gezellig nagekaart in de kantine. Volgende week gaat het competitieprogramma weer verder en speelt ons team thuis tegen Bit uit Ede."

Uitgelicht

Digitale krant