Afbeelding

Jaarlijkse Koren-Contactavond van Kesterens Gemengd Koor

Algemeen

KESTEREN - Op donderdagavond 30 oktober hoopt het Kesterens Gemengd Koor onder leiding van Arie Moll en met pianobegeleiding van Hans-Erik Dijkstra, zijn jaarlijkse Koren-Contactavond te houden. De avond zal plaats vinden in Ons Dorpshuis aan de Nedereindsestraat 27a in Kesteren.

De aanvang zal zijn om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 uur open. De toegang is gratis. Met deze keer medewerking van het Tiels Vocaal Ensemble onder leiding van Ben Middeldorp, het Vrouwenkoor 'Sterrenmix' onder leiding van Rineke Hoens, Musica Nova onder leiding van Jack Peperkamp en natuurlijk het Kesterens Gemengd Koor onder leiding van Arie Moll met pianobegeleiding van Hans Erik Dijkstra.

In de pauze zal er een verloting zijn met vele mooie prijzen. "We proberen er met zijn allen een gezellige en muzikale avond van te maken en hopen op een volle zaal. Nieuwe leden zijn op ons koor van harte welkom, kom gerust eens luisteren op onze repetitieavond, donderdags van 20.00 tot 22.00 uur in Ons Dorpshuis aan de Nedereindsestraat 27a in Kesteren.

Uitgelicht

Digitale krant