Afbeelding

Nieuws van Unlimited

Algemeen

ELST - De trainingen voor het seizoen 2014 – 2015 van basketbalvereniging Unlimited starten op dinsdag 26 augustus. De thuisbasis van Unlimited is sporthal De Helster in Elst, waar op zaterdag of zondag de thuiswedstrijden gespeeld worden. Getraind wordt er in sporthallen De Helster en De Westeraam.

Het trainingsschema staat op www.bvunlimited.nl. Alle teams kunnen aanwas gebruiken in het bijzonder is de jeugd van zes tot tien jaar welkom. Ook het damesteam kan verse krachten gebruiken om de titel te kunnen prolongeren. "Dames, als het weer kriebelt, kom langs op de training in De Westeraam op donderdagavond."

"Lijkt het je leuk om een keertje mee te trainen, kijk dan onder 'Teams' in het menu van de site, wanneer er een groep van jouw leeftijd traint en kom een keertje langs. Je bent ook welkom als je nog niet kunt basketballen. In onze vereniging staan enthousiaste trainers wekelijks klaar om met jou de basistechnieken van het basketball te oefenen. Zij zullen je graag de eerste kneepjes van het spel bijbrengen en je leren hoe je moet aanvallen en verdedigen. Voor je het weet speel je al mee in de competitie en beleef je plezier aan het scoren van je eerste punten."

Uitgelicht

Digitale krant