Afbeelding

Podium voor Frank Brouwer

Algemeen

BETUEWE -Het mooie Belgische circuit van Zolder was het strijdtoneel voor het ONK en in zowel de Superbikes als Supersport werden dubbele races gereden.

Frank wist in de tweede race van de Supersport een prachtige derde plek te behalen en zo was het eerste podium van SWPN / SZK een feit. In de eerste race wist Frank een zesde plaats te behalen. In de eerste race van de Superbikes viel Martijn Polinder uit met een losgelopen schakelpedaal en in de tweede race haalde Martijn een prima negende plaats en omdat er drie rijders meededen buiten mededingen, was dat goed voor een zesde plaats in het ONK. Een prima weekend voor SWPN official Partner of Stichting Zorgeloos Kind, zeker omdat vele gezinnen met een ziek kind konden meegenieten van dit spektakel.

Het was een prachtig weekend en zeker ook omdat er veel gezinnen te gast waren waarvan een kind langdurig of ernstig ziek is. Ze konden genieten van de races vanuit de VIP-box van het circuit Zolder. En natuurlijk hebben hun aanmoedigingen bijgedragen aan het behalen van de prima resultaten van SWPN / SZK dit weekend. Op naar de Gamma Racing Days aankomende 3 augutus op het TT-circuit van Assen .

Uitgelicht

Digitale krant