Afbeelding

Vrijwilligersmarkt samen met Kunstmarkt

Algemeen

OVERBETUWE - De Vrijwilligersmarkt wordt dit jaar voor het eerst samen georganiseerd met de Kunstmarkt. De definitieve sluitingsdatum voor het aanmelden van een vrijwilligersorganisatie is 15 augustus.

Op zondag 14 september houdt het Vrijwilligers Steunpunt (onderdeel van Stuw) voor de achtste keer de vrijwilligersmarkt, dit jaar voor het eerst samen met de kunstmarkt georganiseerd door Galerie ART Overbetuwe. Tijdens de vrijwilligersmarkt kunnen vrijwilligersorganisaties uit heel Overbetuwe zich presenteren tussen 13.00 en 17.00 uur.

Vrijwilligersorganisatie kunnen zich presenteren met een kraam en/of ludieke actie of optreden. Met een presentatie zorgt men voor meer bekendheid en mogelijk voor nieuwe leden en vrijwilligers. Daarnaast wordt het natuurlijk een gezellige middag met entertainment voor jong en oud!

Op dit moment hebben zich al 25 organisaties aangemeld, maar er is nog plek voor meer! Sport, muziek, politiek, cultureel, goede doelen; alle soorten vrijwilligersorganisaties zijn welkom om zich te presenteren op deze markt.

Aanmelden

"Wilt u uw organisatie aanmelden voor de vrijwilligersmarkt? Kijk dan voor meer informatie en het inschrijfformulier op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/overbetuwe/vrijwilligersmarkt. Heeft u nog vragen of wilt u een idee voor een presentatie bespreken? Neem dan contact op met Nanda Huisman coördinator Vrijwilligers Steunpunt Overbetuwe. Te bereiken via het telefoonnummer van Stuw 0481 375959 of per mail: vrijwilligerssteunpunt@stuwwelzijn.nl. (Bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 17.00 uur.)

Uitgelicht

Digitale krant