Afbeelding

Afscheid groep acht CBS Rehoboth in Ochten

Algemeen

OCHTEN - Op dinsdagavond 15 juli duurde de afscheidsavond van groep acht van de christelijke basisschool Rehoboth uit Ochten tot in de late uurtjes…


Al weken zijn de kinderen van groep acht samen met meester Bert van Dee aan het repeteren geweest op een leuke musical, namelijk 'De verborgen vallei'. Met als uiteindelijk doel deze liefst vijf keer uit te voeren. Driemaal voor alle kinderen van de school, eenmaal voor familieleden, bekenden en andere geïnteresseerden en tot slot voor de ouders van de kinderen uit groep acht.

Op maandagavond was er de opvoering voor alle belangstellenden. De hal van de school zat helemaal vol met familieleden en bekenden van de kinderen. Op dinsdagavond lieten de kinderen aan hun ouders zien wat ze allemaal op het podium kunnen. Iedereen genoot van al het zang- en acteertalent. De kinderen genoten ook op deze slotavond van de vele positieve en enthousiaste reacties.

Na een uitgebreide pauze, waarbij de ouderwerkgroep voor een hapje en drankje zorgde, zongen de meesters en juffen onder andere de kinderen toe, werden door diverse leerkrachten herinneringen opgehaald en kregen de kinderen een Bijbel en een klassenfoto overhandigd. Meester Bert van Dee had verder voor elk kind een gedicht geschreven. Rond half twaalf gingen alle personeelsleden in een rij staan, zodat ouders en kinderen met een handdruk afscheid konden nemen. De basisschoolperiode werd met deze avond op een fijne manier afgesloten. Meer informatie over de school staat op www.rehobothschoolochten.nl.

Uitgelicht

Digitale krant