Afbeelding

Zieke kinderen grote winnaar eerste races 2014

Algemeen

BETUWE - Afgelopen weekend werden de eerste races verreden voor het ONK. Ook SWPN / Official partner of Stichting Zorgeloos Kind was aanwezig en daarom ook gezinnen met zieke kinderen om de races van dichtbij te bekijken. Zij zien Frank en Martijn als helden en al hebben beide heren geen podium gehaald, voor hen waren ze de grote winnaar. In de dubbele races werd Frank in de Supersport achtste en veertiende en kan Martijn terug kijken op een prima debuut in de Superbikes met een elfde en tiende plek.

De gezinnen werden welkom geheten door het raceteam en konden ze genieten van een heerlijke lunch. Frank en Martijn kwamen al even bij de gezinnen langs om ze de hand te schudden en dan moesten ze snel terug voor de start van de eerste races.

Tussen races door werd de rondleiding gegeven voor de gezinnen en zo als gebruikelijk kwamen we eerst weer terecht bij Damen Leathers en daarna mochten de kinderen de trailer van binnen bekijken.  In de pitbox werd kort het racespelletje uitlegt en daarna mochten ze op de motor zitten samen met de coureurs.

Na deze ervaring kwamen we weer terug bij de VIP-box waar de gezinnen de tweede race konden bekijken. Frank en Martijn moesten beiden nog een race rijden en enthousiast werden ze aangemoedigd.

Het was weer een prachtige dag met heel veel stralende gezichten en dan kan je maar één conclusie trekken: Ja deze kinderen zijn allemaal de echte winnaars!

Uitgelicht

Digitale krant