Afbeelding

Informatie-avond over wonen, zorg en welzijn

Algemeen

ZETTEN - Er verandert momenteel veel in de samenleving op het gebied van wonen en zorg. Uit de enquête die onlangs is gehouden in Ontmoetingscentrum De Loohof in Zetten bleek dat er een sterke behoefte is aan een informatie-avond over deze onderwerpen. Veel senioren vragen zich namelijk af wat de veranderingen nu eigenlijk betekenen voor hun eigen situatie. Daarom organiseert De Loohof in samenwerking met Stuw Platform Overbetuwe en Kernpunt Zetten op donderdagavond 24 april een informatie-avond over wonen, zorg en welzijn.

De inhoud van de informatie-avond is als volgt. Tijdens deze informatieavond zijn Marcel Inklaar van Stichting Samen Zorgen en Marijke Arends als ouderenadviseur van Stuw Platform Overbetuwe uw gesprekspartners. U krijgt volop de gelegenheid om uw vragen en zorgen over wonen, zorg en welzijn aan hen voor te leggen. Vragen die bijvoorbeeld aan de orde kunnen komen zijn. Hoe kan ik zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen? Waar kan ik terecht als ik straks (meer) behoefte krijg aan zorg? Ook wordt er een video getoond waarin een aantal senioren wordt geïnterviewd over het onderwerp.

Praktische informatie

De informatie-avond Wonen, Zorg en Welzijn vindt plaats op 24 april van 19.00 tot 21.00 uur in Ontmoetingscentrum De Loohof, Stationsstraat 1 in Zetten. Inloop is vanaf 18.45 uur, uitloop tot 21.30 uur. De toegang is gratis. Ook mantelzorgers zijn welkom. U kunt zich voor deze avond aanmelden bij De Loohof, via 0488 453187. Voor meer informatie kan men terecht bij Han van Peer via 0488 454354 of bij Cees Maissan via 0481 375386, beiden vrijwilligers van Stuw Platform Overbetuwe.

Uitgelicht

Digitale krant