Afbeelding

De laatste voetbalminuten van Bert…

Algemeen

OPHEUSDEN - Het weer was deze middag stralend, het was aan de kwekers om er een mooie voetbalmiddag van te maken tegen Achilles. De wedstrijd stond ook in het teken als afscheidswedstrijd van Bert, die te kennen had gegeven te stoppen in verband met zijn fysieke gesteldheid.

De kwekers begonnen daarom dan ook vol gas aan deze game. Nadat de doelman van Achilles met een paar fabelachtige reddingen een goal voorkwam moest hij uiteindelijk toch capituleren, met een zuivere pass van Leo werd Pel op de goal afgestuurd en deze wist er wel raad mee en zo was de 1-0 een feit. Voor de thee kwamen de kwekers zelfs nog op 3-0.  Al vrij snel maakte Mark zijn spitspositie waar door de 4-0 aan te tekenen. Nadat de volgende vedettes Rijk en Gert-Jan ook plaats hadden gemaakt voor jong bloed was het voor de vedettes zittend langs het veld genieten in deze heerlijke voorjaarszon..

Terwijl Bert begon aan zijn warming-up gaven de kwekers een voetballes aan Achilles met een sterk collectief  van achteruit, waar DFS stond als een huis en Govert de vers geworden dertiger vooropging in de strijd. De verse voorhoede maakte er een show van, Gerco beloonde zijn invalbeurt met een doelpunt maar ook de invallers Jan-Dirk en Mark zorgden ervoor dat Bert zijn laatste voetbalminuten ging maken met een ongekende voorsprong van 9-0. Onder een klaterend applaus maakte Govert plaats voor Bert en met nog een klein kwartiertje op de klok was het vooral aan de persfotograaf om Bert in actie vast te leggen. Na het laatste fluitsignaal werd Bert in de kleedkamer nogmaals bedankt voor zijn ruim twaalf dienstjaren bij de kwekers en werd hem een prachtige fotocollage aangeboden waar hij zichtbaar gecharmeerd van was. Meer informatie staat op www.boomkwekersteam.nl.

Uitgelicht

Digitale krant