Afbeelding

OBC's got talent!

Algemeen

ELST - Op donderdagavond 10 april vond de vierde Talentenbende plaats van het OBC Elst. Dit jaar, door het toenemende succes van voorgaande jaren, in een uitverkocht theater De KIK in Elst. Ruim 125 personen konden bijna drie uur genieten van jong talent.

Liefst 23 presentaties werden er getoond in het theater. Van complete band, pianospel, zangeressen tot prachtige dans passeerden de revue. De jury kreeg de lastige taak de prachtige optredens te beoordelen. Menig kandidaat was behoorlijk zenuwachtig voor het optreden. Toch was daar bij de meeste deelnemers op het podium niet veel meer van te zien. Overtuigend en zelfverzekerd wisten de talenten zich staande te houden voor het publiek.

De jury: "Iedereen jaar verbazen wij ons over het vele talent op OBC Elst. Er deden leerlingen mee waarvan wij weten dat zij over talent beschikken maar er doken ook diverse verrassingen op. Sommige leerlingen hebben dat jaren voor ons verborgen weten te houden. Mooi dat zij op zo'n avond toch de moed verzamelen om naar voren te treden."

De derde prijs werd gewonnen door ZoĆ« Adriaense en Romana van de Hest. Zij verzorgden een prachtige dans. Margo de Vries won de tweede prijs met het prachtige nummer 'Jar of hearts' waarbij zij zichzelf op de gitaar begeleidde. De winnaars van de avond waren de heren van de band Stone Edge. Ian Varkevisser, Serge Kaaken, Kevin Weber en Jay Kimsang speelden tijdens deze avond een eigen nummer genaamd 'Everything that i do'. 

Afbeelding
Afbeelding

Uitgelicht

Digitale krant