Afbeelding

42e Speelweek Driel

zondag 20 augustus 2017 13:33 tot vrijdag 25 augustus 13:33

Opening

De organisatie van de 42e Speelweek is al weer volop in voorbereiding. Op zondag 20 augustus om 14.30 uur starten wij met onze opening, die dit jaar wederom verricht zal worden door ons burgemeesterspaar.

Tijdens de opening zijn diverse activiteiten op het plan, zoals meespelen met Drumtastic en een dansdemonstratie door Next Movement. Ook is weer terug van even weg geweest de kleedjesmarkt (bij goed weer zal deze buiten zijn). Iedereen die wat wil komen verkopen kan vanaf 14.00 uur zonder aanmelden zijn waren uit komen stallen.

Rest van de week

De week zit weer vol met allerlei jaarlijks terugkerende activiteiten zoals: koken en bakken, figuurzagen,sieraden maken, hutten bouwen, sport & spel, houtbranden, vossenjacht en het natte spektakel spuitbal.

Ook dit jaar zal er zowel een kinder, volwassenen en jongeren zeskamp worden georganiseerd. Voor de muzikale jeugd is vrijdagavond de playbackshow. Aansluitend zal het jaarlijks terugkerende pleinfeest plaats vinden.

Voor ons volledige programma raadpleeg onze website: www.speelweekdriel.nl. Voorverkoop van weekkaarten start op zondag 20 augustus van 15.00 uur tot 17.30 uur, kosten EUR 11,00. Vanaf maandagmorgen zijn er dagstempels zijn te verkrijgen voor EUR 2,50, ook dan is er nog volop de gelegenheid voor het verkrijgen van weekkaarten.

Vrijwilligers en doneren

Wil je een steentje bijdragen aan de speelweek neem dan contact op via info@speelweekdriel.nl en vraag naar ons sponsorplan of druk hiervoor op de speciale button op onze sociale mediakanalen.

Geniet van jullie vakantie en wij zien jullie graag terug bij de Speelweek.