Afbeelding

Fietstocht van Hoekelum naar Doorwerth

zaterdag 29 juli 2017 10:00

REGIO - De boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen verzorgt op zaterdag 29 juli een fietstocht van landgoed Hoekelum naar Doorwerth. In het gebied rond Ede, Wageningen en Doorwerth ligt een schat aan schitterende routes door bos en veld.

De tocht begint op landgoed Hoekelum en gaat via het Binnenveld langs Wageningen naar kasteel Doorwerth. Wellicht is het daar dan mogelijk iets te eten of te drinken. Vandaar vervolgen we onze route richting de Veluwe en fietsen via Ginkel en de Sysselt terug naar Landgoed Hoekelum. Op de fiets komt u door een verscheidenheid aan landschappen: weidevogelgebied met blauwgraslanden, de Rijn, bos, heide en landgoederen. Veel van deze gebieden hebben een (in)directe relatie met het Geldersch Landschap en Kasteelen. Hoe dat zit, hoort u onderweg. U dient zelf een fiets mee te nemen en lunch en drinken voor onderweg.

Start: 10.00 uur op de parkeerplaats aan de noord/westzijde van Landgoed Hoekelum, Edeseweg 124, 6721 KE Bennekom (let op: parkeerplaats kasteel, niet de boerderij). Duur: 6 uur. Afstand: 50 km. Deelname: 5,00 euro, kinderen 4 - 12 jaar 2,50. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurskaart.Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen. Informatie: Dirk van der Plaat, 06 28849331 of Joyce Penninkhof, 06 14968813.