Thema-avond Vrouwen met Lef

woensdag 31 mei 2017 19:30

ELST - Kom op woensdagavond 31 mei om 19.30 uur naar l' Italiano voor de dynamische thema-avond van Vrouwen met Lef Overbetuwe: Zorg voor jezelf: Beauty & Brains. Het belooft een informatieve en kleurrijke avond te worden over innerlijke en uiterlijke succesfactoren, om goed voor jezelf te zorgen. Iedere vrouw kan lid worden van Stichting Vrouwen met Lef Over-Betuwe en zich aanmelden.

Om in balans te blijven is zowel de buitenkant (beauty) als de binnenkant (brains) belangrijk. Op diverse locaties geven deskundigen antwoord op onder meer de volgende vragen: Hoe zorg je dat je financieel onafhankelijk bent? Maak je huwelijksvoorwaarden als je gaat trouwen of niet? Moet ik een dure arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten of kan ik het ook anders regelen? Hoe vergroot je je zelfvertrouwen door de goede kleuren, kleding en passende make-up te dragen?

De deskundigen

Marijke van Wijnhoven, financieel planner, houdt een presentatie over financiële onafhankelijkheid.Yvonne van Terheijden, psychologe, geeft handig tips om met stress om te gaan en je leven in balans te houden. Carmen Broeders, accountant, legt uit wat een broodfonds kan betekenen voor zelfstandig ondernemers. Angelien Marcelis en Marian Wooning geven samen advies en uitleg over de juiste accessoires, kleding en kleuren die bij je passen. Angela Heukeshoven, visagiste, laat zien hoe de juiste make-up kan bijdragen aan jouw uitstraling. Willeke en Daphne, schoonheidssalon en wellness, vertellen meer over wat ontspanning en persoonlijke verzorging voor je kunnen doen. Natascha Dröge-Steenbergen, notaris, legt uit wat de consequenties zijn van huwelijk in gemeenschap van goederen of huwelijksvoorwaarden.

Aanmelden: Info@vrouwenmetlefbetuwe.nl. Voor een bedrag van 25,00 euro per jaar heb je toegang tot alle bijeenkomsten van Vrouwen met Lef en dat zijn er minimaal vier per jaar. Aanmelden voor een bijeenkomst voor een bedrag van 10,00 euro. Kom op 31 mei naar Zorg voor jezelf: Beauty & Brains en meld je aan en like onze Facebookpagina https://www.facebook.com/Lefvrouwen/?fref=ts. Onze website: http://vrouwenmetlef.com/nieuws.