Open Podium 28 April bij Ristorante L'Italiano in Elst

vrijdag 28 april 2017 21:00

Vrijdagavond 28 april 2017 vanaf 21.00 uur is het weer zover. In de intieme sfeer van het zaaltje bij Ristorante l'Italiano aan de Smidsstraat 1 in Elst zullen diverse artiesten weer een staaltje van hun kunnen vertonen tijdens het Open Podium. Onder meer zal de band Tee Bee Brown een optreden verzorgen.

Tee Bee Brown is de podium identiteit van Singer/Songwriter Teus de Bruin uit Papendrecht. Bezeten van muziek in het algemeen en de Blues in het bijzonder ging hij op latere leeftijd gitaar spelen. Na jaren zijn nummers elektrisch ten gehore gebracht te hebben in verschillende bands begon de akoestische gitaar steeds meer zijn voorkeur te krijgen. Met de formatie : TeeBeeBrown & Friends kregen de nummers een unplugged jasje en werden er in eigen beheer ook een paar Engelstalige CD's uitgebracht.

Op een Nederlandstalig nummer van de hand van Teus, waren de reacties overweldigend en Teus begon een nieuw repertoire samen te stellen, waarvoor hij veel van zijn eerdere werk voorzag van Nederlandstalige teksten. Hij begon met het samenstellen van repertoire voor een programma dat de titel : “Blues & Ballades in Je Moerstaal” moest gaan krijgen. De meeste nummers hebben een autobiografisch karakter en worden dan ook met anekdotes aan elkaar gepraat.

Personen of groepen die zich ook willen opgeven, kunnen dit nog doen bij Tonny Dulos, telefoon 06 53868766 of tonny@muziekinelst.nl. Uiteraard zijn ook toehoorders op deze avond weer van harte welkom. Gastheer Noor en zijn medewerkers zorgen als vanouds voor een hapje en een drankje.