Kunst en muziek bij KBO

woensdag 26 april 2017 14:00

ELST - Op woensdag 26 april is er en bijzondere muzikale middag bij de KBO in Elst. Het wordt een combinatie van Kunst en Muziek. Een bekende spreker komt dit programma presenteren. Verder willen wij er nog niet over loslaten en hopen dat de titel u aanspreekt. Het belooft een boeiende en mooie bijeenkomst te worden. Een bijeenkomst die de moeite van een bezoek meer dan waard zal zijn.

De KBO afdeling Elst is een belangen organisatie voor senioren en is aangesloten bij de Unie KBO en de KBO Gelderland. De doelstelling van de KBO is: de belangen van de senioren te behartigen, informatie te geven, zorgen voor ontspanning en sociaal bij te staan.

De uitvoering van deze muzikale en kunstmiddag heeft plaats in de ontmoetingsruimte van wooncentrum Wervershove gelegen aan de Grote Molenstraat in Elst. De aanvangstijd is vastgesteld op 14.00 uur en de ontmoetingsruimte is vanaf 13.30 uur open. Personen vanaf 50 jaar uit de gemeente Overbetuwe zijn welkom.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris van de KBO afdeling Elst Overbetuwe: de heer Ger Daam; 0481 373844.