Zin in Werk: Wat doe jij met je talenten?

woensdag 29 maart 2017 20:00

HEMMEN - Op woensdag 29 maart vindt in Hemmen een bijeenkomst plaats over werk en zingeving. Aan de hand van de vier seizoen behandelen we dit thema op een gevarieerde manier. Onder werk verstaan wij zowel betaald als onbetaald werk.

Het voorjaar is aangebroken, tijd om te zaaien. Deze avond gaat over het zaaien van onze talenten. Als je je talenten kunt inzetten, voel je je gelukkig, sterk en breng je mooie dingen tot stand. Trudy Bennis - de Jager is loopbaancoach. Zij zal de deelnemers helpen hun talenten te ontdekken en te zaaien in hun werk en leven.

De bijeenkomst is van 20.00 tot 22.00 uur in Zendingslokaal Hemmen. Aanmelden kan via trudybennisdejager@gmail.com of
06 14539250. De organisatie van Zin in Werk is in handen van ds. Aafke Zaal van de Hervormde Kerk in Hemmen en Trudy Bennis – de Jager, zelfstandig loopbaancoach. Het is een van de activiteiten van de werkgroep V&T in de Midden Betuwe zie www.gele-boekje.nl. Voor meer informatie: zie bovenstaand mailadres en telefoonnummer.

De volgende avond is op 30 mei en gaat over vitaliteit en het maken van gezonde keuzes ten aanzien van werk, zodat je kunt groeien en bloeien. Gast is dokter P. Hilderink, huisarts in Zetten.