Gratis juridisch advies tijdens inloopspreekuren van de Rechtswinkel Over-Betuwe

donderdag 1 juni 2017 18:30

OVERBETUWE - Stichting Rechtswinkel Over-Betuwe is er voor iedereen met een juridisch probleem. De rechtswinkel heeft namelijk tot doel om, onafhankelijk van welke instelling dan ook, juridische bijstand te verlenen en tracht dit te bereiken door het houden van inloopspreekuren.

"Tijdens deze inloopspreekuren kunt u bij ons terecht met al uw juridische vragen en geven wij u juridisch advies en voorlichting. Ook kunt u bij ons diverse brochures kosteloos meenemen. Onze medewerkers zijn allen student aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Radboud Universiteit Nijmegen. Bij het oplossen van complexe juridische problemen kunnen zij daarom de hulp inroepen van vele universitaire docenten en hoogleraren. Ook staat een grote hoeveelheid juridische informatie hen ter beschikking in de bibliotheek van de faculteit."

Een bezoek aan de Rechtswinkel is geheel kosteloos, omdat de medewerkers werkzaam zijn op vrijwillige basis. "U kunt elke eerste en derde donderdag van de maand langskomen op het spreekuur in Elst van 18.30 tot 19.30 uur op het volgende adres: Onder de Toren, Sint-Maartenstraat 34 in Elst."